Efecte Maxime prin Acupunctura

Acupunctura poate produce rezultate mult mai rapide decat majoritatea medicamentelor, in functie de afectiunea pe care o aveti. Totusi, este foarte important sa va doriti sa va vindecati si sa stiti cum sa obtineti efecte maxime din tratamentul cu acupunctura pe care il urmati. Va prezint aici cateva idei care sa va asigure ca maximizati beneficiile fiecarei sedinte de acupunctura in parte:

 • pastrati-va mintea deschisa
 • lucrati NUMAI cu acupuncturisti certificati prin competenta profesionala
 • daca sunteti rugati sa completati vreun tip de formular, raspundeti complet si cinstit. Nu va subminati folosind raspunsuri pe care credeti ca acupunctorul le doreste din partea dumneavoastra si nu omiteti obiceiurile proaste pe care le aveti. Unele dintre intrebari vi se pot parea irelevante pentru afectiunea dvs actuala, dar, nu uitati ca acupunctura este o practica holistica care ia in considerare toate aspectele corpului, mintii si spiritului dumneavoastra. Cel mai eficient plan de tratament personalizat va veni din raspunsurile cinstite si dintr-o istorie cuprinzatoare a starii de sanatate. Asigurati-va ca avertizati acupuncturistul cu privire la orice alt tratament primiti la momentul vizitei si orice medicamente consumati.
 • inainte de sedinta de acupunctura, mancati usor. Nu vreti sa va fie foame dar nu vreti nici sa va simtiti prea plin. Evitati alimentele grase, grele, care va pot ingreuna stomacul si digestia.
 • nu consumati alcool si droguri sau medicamente cel putin 12 ore inainte de sedinta de acupunctura. Evitati activitatea sustinuata si consumul de cofeina cu cateva ore inainte de tratament. Nu va periati limba cu cel putin 24 de ore inainte de consultatie. Limba dvs. ii permite acupuncturistului sa se foloseasca de culoare, textura si aspectul ca instrument de diagnostic.
 • Purtati haine largi si comode ca sa va simtiti confortabil in timpul sedintei de acupunctura. Asigurati-va ca hainele pot fi rulate in sus – pe maini, la maneci si pe picioare – pentru ca acupuncturistul sa aiba acces la punctele de acupunctura.
 • Provocati-va acupuncturistul prin intrebari pertinente pentru a va simti increzator si bine informat.
 • Dupa prima sedinta de acupunctura, notati-va evolutia. Aratati-i acupuncturistului notitele pentru a face modificari in schema de tratament daca ele sunt necesare.
 • Odata ce acele au fost instalate si acupuncturistul paraseste incaperea, acordati-va timp pentru relaxare.
 • Pentru restul zilei, dupa o sedinta de acupunctura, majoritatea practicienilor recomanda sa evitati consumul de alcool, situatiile stresante, cofeina, sexul, exercitiile fizice greoaie, consumul alimentelor si lichidelor cu temperaturi extreme si mancarurile grele sau foarte condimentate.
 • Este posibil sa va simtiti obositi dupa sedinta de acupunctura, asa ca … incetiniti ritmul, consumati suficienta apa, si mentineti o temperatura confortabila corpului. Puteti merge la munca, scoala sau alte activitati dupa tratament dar evitati supra-solicitarile
 • Fiti realisti. Nu exista tratament cu rezultate instantanee. Este posibil sa fie necesare cateva sesiuni de tratament inainte sa incepeti sa va simtiti mai bine – din acest motiv pachetele de acupunctura contin 10 sedinte!!

Odata ce ati mers la prima sedinta de tratament, veti stii exact ce anume va face sa va simtiti mai bine. Prin faptul ca aveti grija de voi inainte si dupa sedintele de tratament veti stimula in mod considerabil raspunsul de vindecare al propriului organism.

Pentru Programari si Tratamente – 0725198583 – Dr. Melinte-Moraru Oana

strada Ion Rațiu, nr. 119 A, Constanța

Dr. Melinte-Moraru Oana. Acupedia - Clinica de Acupunctura Constanta

0725 198 583

Programează-te Acum!

Program Tratamente

Luni-Miercuri-Vineri: 15:30 - 18:30
WhatsApp WhatsApp Receptie Acupedia